Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем със запалването при Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен проблем със запалването при Алфа 147

Здравейте колеги, никога не съм имал проблем с паленето до вчера, когато се помъчих да я запаля се чуваше само един постоянен пукащ звук (като от електричество или пиезо кристал)...и нищо. Пробвах да почистя клемите на акумулатора ( той е чисто нов), но нищо. Някакъв съвет, ако може ще съм благодарен. А също фаровете мигат, като блицовете във дискотеките.

Най-вероятно стартер.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от iv74bg Покажи съобщение
      Здравейте колеги, никога не съм имал проблем с паленето до вчера, когато се помъчих да я запаля се чуваше само един постоянен пукащ звук (като от електричество или пиезо кристал)...и нищо. Пробвах да почистя клемите на акумулатора ( той е чисто нов), но нищо. Някакъв съвет, ако може ще съм благодарен. А също фаровете мигат, като блицовете във дискотеките.
      Тая 147 има ли си модификация, че нещо ....? И къде е това пукане? Кога мигат фаровете като блицове?
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed
        А фаровете присвяткат като се помъча да я запаля, пукането - също

Comment

Провери да не е бендикса на стартера.

Comment

Ами за съжаление не съм на " ти " с автомеханиката...Има ли начин да се запали с бутане или нещо друго, или ще се наложи пътна помощ?

Comment

С каква аларма си ?
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

масите като начало
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Алармата е фабрична (с трите бутона за откл., закл, и багажника)

Comment

Изгаси фаровете парното и вс. др. консуматори и пробвай с др. акомулатор .

Comment

Утре ще пробвам, че стана късно. Благодаря

Comment

По принцип и на мен ми се е Случвало като е слаб акумулатора да присвяткат лампите по таблото за фарове за масло всички и има едно такова цъкане и щтракане.. Аз също мисля че с друг акумулатор би трябвало да запали ако не пробваи да ти дадът Ток докато палиш от друга кола или просто си зареди твоя
                        Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Добре де - той пише фаровете, вие пишете лампите по таблото. Нещо .....
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                            Добре де - той пише фаровете, вие пишете лампите по таблото. Нещо .....
                            еми и на мен и те ми пресветкат като нямам ток, на едно бмв 320д 2002 също така прави .. Изказвам мнение спрямо неговия проблем ясно.. Незнам защо обаче виникаги си настроен некак да се караш с някои или да спориш.. Объркал си човека.. Не искам да си пиша 20 коментара и в нито един от тях да не се разбира какво искам да кажа. Написах го на един път това което смятам и изобщо не ме вълнува твоята теза Нещо или НИЩО надявам се да съм ясен.. Споделям мнение отностно Колегата ако тои не иска да ме чуе да пише.. Ти ми стана противен и се надявам това да бъде последния пост с мнение от Единия Към Другия..
                            Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Първоначално публикувано от A.Arabadzhiev Покажи съобщение
                              еми и на мен и те ми пресветкат като нямам ток, на едно бмв 320д 2002 също така прави .. Изказвам мнение спрямо неговия проблем ясно.. Незнам защо обаче виникаги си настроен некак да се караш с някои или да спориш.. Объркал си човека.. Не искам да си пиша 20 коментара и в нито един от тях да не се разбира какво искам да кажа. Написах го на един път това което смятам и изобщо не ме вълнува твоята теза Нещо или НИЩО надявам се да съм ясен.. Споделям мнение отностно Колегата ако тои не иска да ме чуе да пише.. Ти ми стана противен и се надявам това да бъде последния пост с мнение от Единия Към Другия..
                              Нещо не те разбрах. Не съм искал да се заяждам. Просто има значение фаровете ли му присветкат или лампите по таблото. Щото при първото проблемът явно е с масите. А това дали съм ти противен или не не ми пука. Аи се научи на препинателни знаци поне
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Working...
                              X